Vanliga frågor & funderingar

Vid eventuell skada på ditt fordon kan du fylla i en skadeanmälan på vår hemsida. Vid akut ring oss på 010-1886900.

Vid leverans av bilen ser du till att den varit skött enligt tillverkarens föreskrifter, till exempel att bilen varit korrekt servad samt att tidigare reparationer har utförts fackmannamässigt.

Se specifika villkor för respektive garantibevis för att ta reda på exakt vad som innefattas.

En förlängning av garantin skall göras inom garantiperioden. För att se exakta löptider på respektive garantinivå kan du gå in under ”Våra produkter”.

Skadeanmälan görs på hemsidan under ”Skadeanmälan”. Vid akuta fall ring oss på 010-1886900.

I de fall då reklamationen omfattas av våra villkor står vi självklart för felsökningen av fordonet. Om våra villkor inte omfattar skadan/felet på fordonet bekostar ägaren till fordonet felsökningsavgiften. Vi rekommenderar att betala felsökningen på plats i samråd med verkstaden.

Det är viktigt för oss att vara snabba i vår återkoppling. Hos oss undviker du bortfall av din bil en längre tid. Vår ambition är att återkoppla inom max 1 timma.

Om bärgning inkluderas i din garanti så ersätter vi den självrisk för bärgningen du har från ditt försäkringsbolag. Detta sker efter att skadeanmälan har godkänts av oss.

Du kontaktar oss smidigast via info@garantipartner.se alternativt via telefonnummer 010-1886900.

Ett köp av en garanti kan du göra via en återförsäljare. Kontakta oss gärna för mer information gällande vilka återförsäljare som finns nära dig. Du kan även kontakta oss för rådgivning när det kommer till köp av en garanti till din befintliga bil.